Om Oss

Vi är ett dedikerat och omtänksamt team och vårt uppdrag är att på ett säkert sätt leverera små valpar av högsta kvalitet med rena hälsojournaler som är ansvarsfullt uppfödda. För alla förtjänar en fantastisk fyrbent vän!

Våra valpar tas om hand med kärlek och omsorg så allt du behöver göra är att ta hem dem och älska dem.

Pomeranian Teacup Pomeranians valpar är det ultimata husdjuret. Med fantastiska egenskaper är dessa hundar små i storlek och har stora hjärtan.

Dessa godmodiga och mycket intelligenta hundar används som hjälpare för funktionshindrade, väktare av hus, följeslagare till barn.

Vår historia

Vi är ett familjeföretag och har avlat och sålt Pomeranian Teacup Pomeranian-valpar sedan 2009. Vi föder endast upp renrasiga Pomeranian Teacup Pomeranian-valpar och eftersom vi är specialiserade föder vi endast upp kvalitetshundar. Vi föder inte bara upp och säljer våra hundar, de är vår familj. Vi skickar över hela Europa och resten av världen för mycket mindre.

Vår första prioritet är att hjälpa dig att välja en Pomeranian Teacup Pomeranian-valp som ska vara medlem i din familj under de kommande 15 till 20 åren. Vi erbjuder den bästa livstidshälsogarantin i branschen, vilket tydligt framgår av webbplatsen. När du tar emot din valp får du denna identiska hälsogaranti skriftligen. Vi kommer att spendera så mycket tid som behövs för att hjälpa dig att välja rätt valp för din familj.