pomeranian

Skicka en valp: Är det säkert?

Med många års erfarenhet inom sjöfartsbranschen, både frakt och mottagande av valpar, vet jag att alla valpar är väl omhändertagna under sin resa. Faktum är att frakt kan vara mindre stressande än att köra genom städer, stater eller länder för att hämta en valp. Ännu mindre eftersom frakten bara tar några timmar för de nya ägarna att ta emot den.

Vad ingår i fraktprocessen?

Efter att vi har bekräftat betalningar från dig. Dagen och tiden kommer främst att bero på flygtillgänglighet och temperatur, samt när vi båda kan resa till flygplatsen. Jag kan vanligtvis boka ett flyg som ska skickas samma dag, även om det är lite krångel och kostar lite mer. Efter att ha bokat flyget kommer jag att mejla, sms:a eller ringa dig med flygnummer, tider, flygsedel och var du ska hämta valpen. Sedan är det bara att hämta valpen på din flygplats. Vi kan även ordna hemleverans så att du inte behöver åka till flygplatsen för hämtning. Du väntar bara på att leveranspersonalen ska ta din valp direkt till din dörr. Detta är dock också väldigt stressfritt. Du kommer att behöva legitimation (körkort eller ID-kort) och flygsedelnumret jag gav dig. Sedan ber jag privatpersoner att kontakta mig så snart som möjligt efter att de har tagit emot sin valp då jag är väldigt angelägen om att höra från valpen om allt var ok tycker du och eventuella andra frågor du kan ha. Förklaringen verkar lång, men den går faktiskt väldigt snabbt! Valpar kommer även att erbjudas mat och extra vatten under resan vid behov. Valpen kommer inom några timmar samma dag som den skickades. Processen tar cirka 8 till 12 timmar och VIP-resor är vanligtvis kortare.

pomeranian
pomeranian

Alla valparna åker i magen på planet där temperaturen hålls på behagliga 70 grader. Samma som för passagerarna och de är de sista på och först av planet. Det enda som skiljer sig åt den här tiden på året är att flygbolagen strikt kan respektera minimitemperaturen på varje plats, även om planet alltid hålls på 70 grader. Jag tror att det främst är för deras ansvar och skydd. Likaså skickas de inte på sommaren när temperaturerna är för höga på vägen. Om så är fallet väntar vi bara på den näst bästa dagen att skicka, eller tidigare eller senare på dagen för att bekämpa den varma/kalla delen av dagen. Efter att ha tagit hem valpen kommer du att komma i direktkontakt med oss ​​med uppdateringar, ställa frågor och bilda en relation. Vi sköter boendet av våra bebisar och vill såklart hellre hålla kontakten och se den lilla valpen växa.